Zakelijk bestellen

Als je een (web)winkel of salon hebt kun je meerdere PlushBrush haarborstels zakelijk bestellen.  Het minimum aantal dat hierbij bestelt dient te worden is niet hoog. Hoe meer je tegelijk bestelt hoe hoger de korting wordt. Als je bij ons wil inkopen kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Wij zullen dan de nodige informatie aan je verstrekken en een account voor je aanmaken zodat je gemakkelijk kunt inkopen tegen scherpe prijzen.

Dropshipping

Heb je een webwinkel en wil je het assortiment uitbreiden zonder vooraf een investering te maken? Ook dit is mogelijk. Dit werkt als volgt: jij plaatst onze producten in je webwinkel, de klant bestelt ons product bij jou, jij bestelt dit product bij ons, wij handelen de order af. Natuurlijk geven we dropshippers een interessante korting zodat ze er zelf ook van profiteren en niet een hogere prijs hoeven te vragen om wat te verdienen.

Het voordeel van dropshipping is dat je geen investering vooraf hoeft te doen. Het nadeel is dat de korting lager is dan wanneer je grotere aantallen bestelt en je marge dus lager zal zijn.

Onze service

Wanneer je zakelijke bestellingen wilt plaatsen geven wij je persoonlijke service die aansluit op je behoeften. We zijn flexibel en denken graag met je mee over wat goed is voor jouw bedrijf.

Persoonlijk contact

Contact via internet, telefoon en in persoon

Transparante voorwaarden

Uw wensen snel en goed vervuld

Vul onderstaand formulier in als je geïnteresseerd bent in een zakelijke bestelling.