Levering aan huis

Levering aan huis kost €5,- en als je niet thuis bent zal DHL proberen je pakket bij de buren te bezorgen. Lukt dit niet, dan zal het alsnog naar een ophaalpunt worden gebracht waar je het vervolgens kunt ophalen. Als je wel thuis bent heb je natuurlijk direct je bestelling binnen wanneer deze wordt geleverd.

Pakket traceren

Met DHL is je bestelling altijd te traceren. Nadat wij het pakket hebben opgestuurd krijg je een mail van DHL met de gegevens voor het volgen van je bestelling.

Levertijd

De levertijd van bestellingen is maximaal 3 werkdagen. Gemiddeld is een pakket er al binnen 1 werkdag, maar omdat wij afhankelijk zijn van postbedrijf DHL kunnen wij dit niet garanderen. Zoals eerder genoemd zal je pakket te traceren zijn, dus weet je wanneer het zal aankomen.

Verzending naar Pickup parcelshop

Verzending naar Pickup parcelshop kost €3,95. Het betekent dat de bestelling wordt opgestuurd naar een ophaalpunt van DPD. Deze ophaalpunten zijn vaak op centrale plekken waar je wellicht al af en toe komt of bij in de buurt bent. Klik hier om de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop te vinden.

Pakket traceren

Met DPD is je bestelling altijd te traceren. Nadat wij het pakket hebben opgestuurd krijg je een mail van DPD met de gegevens voor het volgen van je bestelling.

Levertijd

De levertijd van bestellingen is maximaal 3 werkdagen. Gemiddeld is een pakket er al binnen 1 werkdag, maar omdat wij in dit geval afhankelijk zijn van postbedrijf DPD kunnen wij dit niet garanderen. Zoals eerder genoemd zal je pakket te traceren zijn, dus weet je wanneer het zal aankomen.