Actie voor Kika

Kinderen zouden zorgeloos moeten zijn. De realiteit is helaas dat er nog steeds veel kinderen met kanker te maken krijgen. 1 op de 4 van deze kinderen overlijdt hier zelfs aan.

Omdat alle beetjes helpen hebben we besloten om een gedeelte van onze omzet af te gaan dragen aan KiKa, maar liefst 10%.

Wij geloven dat we met ons product voor kinderen meer awareness kunnen creëren voor stichting KiKa. We leveren namelijk een uniek product wat meerwaarde levert voor kinderen die wij onder de aandacht kunnen brengen op diverse platformen.

Met deze en andere donaties kan KiKa wetenschappelijk onderzoek financieren naar kanker bij kinderen, om zo de kans op genezing te vergroten naar 95% in 2025. Door de vele behandelingen en zware medicijnen die nodig zijn om kanker te bestrijden hebben veel kinderen hun haar verloren. Deze kinderen kunnen helaas niet direct gebruik maken van ons product, maar dat betekent niet dat zij geen baat kunnen hebben bij de verkopen. Omdat elke Euro de wereld een stapje dichter bij betere behandelmethoden en geneesmiddelen brengt dragen we graag ons steentje bij.

Certificaat na donatie

Als er een mooi bedrag is opgespaard zullen wij dit storten op het rekeningnummer van KiKa. Wij hebben een uniek betalingskenmerk gekregen van KiKa waardoor wij het kunnen overhandigen en een certificaat zullen krijgen na donatie. Dit certificaat zullen we naderhand delen met al onze klanten en op onze socialmediakanalen tonen.

Disclaimer: wij zijn geen onderdeel van KiKa en zijn een aparte organisatie. Wij hebben alleen contact gelegd met KiKa om te informeren naar de mogelijkheden voor een donatie op basis van een gedeelte van de omzet.

kika actie